Mistika

Svet izmedju
 
PrijemPortalČesto Postavljana PitanjaTražiKorisničke grupeRegistruj sePristupi
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Zadnje teme
» Knjiga MOCI
5/23/2013, 05:50 od dolorulori

» Snovoviđenja - Poruke Iz Drugog Svijeta
2/6/2012, 17:14 od bodomiere

» Teleportacija - Sad Ga Vidiš Sad Ga Ne Vidiš
2/6/2012, 17:12 od bodomiere

» Chat kod Grofa Drakule
10/2/2011, 19:00 od Atlantida

» Vjerovanje u sebe
10/2/2011, 18:54 od bodomiere

» Egzorcizam
10/2/2011, 18:35 od bodomiere

» Dobrodošli novi članovi
9/30/2011, 06:01 od Atlantida

» Hotel 626
9/30/2011, 06:00 od Atlantida

» Kuglaste Munje (Fantomi Oluja)
9/29/2011, 18:41 od bodomiere

Ko je trenutno na forumu
Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 9 dana 7/26/2013, 18:08
Ključne reči
CURRENT MOON
Počinjenici naj većeg broja tema
Atlantida
 
bodomiere
 
dolorulori
 
Teme naj viđenije
Urbane legende
Pravila foruma
Demoni (Iz knjige Demoni od Thomasa H. Knighta)
Život posle smrti
Nikola Tesla
Ljubavni horoskop 2011
Snovi na slovo - NJ
Slike NLO-a
Knjiga MOCI
Najmisterioznija knjiga na svietu

zezalica

zezalica


Delite | 
 

 Karmička numerologija

Ići dole 
AutorPoruka
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:34
Karmička numerologija govori o našim prošlim životima, ne samo iz tri broja datuma rođenja, već i iz našeg ličnog imena i prezimena. Oba načina govore nam šta smo bili u jednom od prošlih života koji je važan za sadašnji život. Videćete da vam se razlikuje prošli život kada ga radite genetički, iz imena i prezimena od tumačenja, iz datuma rođenja, to jest, iz tri broja.

Oba su bila naši životi i oba su važna za sadašnji život. Nosimo sećanja iz mnogih prethodnih života, ali oni nisu važni za ovaj danas. Dajem vam izračunato u oba slučaja, rađeno na dva načina. Uvek je opominjući ovaj drugi način izračunavanja. Prvo ćemo raditi prvi način, genetiku imena i prezimena.

Uzimamo ime i prezime dobijeno na rođenju, upisano u prvu krštenicu. Sve sledeće promene ne računamo. Neki ljudi tokom života menjaju ime ili prezime, ili oba zajedno. Žene najčešće udajom menjaju prezime, uzimajući prezime muža. U mnogim zemljama je to pravilo, a u ostalim je mogućnost izbora.

Uzećemo primer osobe koja se zove Marta Klaus. Zamenićemo sva slova brojevima. Da bismo to uradili moramo da imamo azbuku sa numeričkom vrednošću. Daću vam azbuku koja se koristi u Evropi i na govornim područjima engleskog, francuskog, italijanskog i španskog jezika. Za rusko, arapsko i grčko područje koristi se druga azbuka. Prilažem vam upotrebnu azbuku.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C Č Ć D DŽ Đ E
F G H I J K L LJ M
N NJ O P R S Š T U
V Z Ž W X Y Q


Na primeru Marte Klaus to izgleda ovako:

M A R T A K L A U S
9 1 5 8 1 6 7 1 9 6

Sada ćemo na osnovu brojeva koje smo dobili sastaviti tablicu zbrajanja prošlih života.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
3 1 2 1 1 2

Da bismo proverili da li smo dobro preneli sve brojeve, sabraćemo broj slova Marte Klaus i brojeva na tablici zbrajanja prošlih života. Moraćemo da dobijemo isti broj. Marta Klaus ima 10 slova, a na tablici zbrajanja prošlih života,

3 + 1 + 2 + 1 + 1 + 2 = 10.

Na ovoj tablici vidimo da Marta Klaus ima najviše jedinica, a da joj nedostaju dvojke, trojke i četvorke. Daćemo vam tumačenja za svaki broj koga ima najviše, a takođe i za brojeve koji nedostaju.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:34

Najviše jedinica

Najviše jedinica na tablici zbrajanja prošlih života, govori da ste u jednom od prošlih života koji su važni za ovaj život, bili vladar ili neko ko je bio na visokom položaju. Bili ste veoma hrabri i neustrašivi predvodnik svog vremena. Nažalost, živeli ste po sopstvenim pravilima. Ako sada u vašim brojevima imate lični broj jedinicu, samo taj jedan život vam je važan za sadašnji.
U ovom životu ste osoba sa puno snage i verovatno ste pionir u onome što radite. Vi ste zaista tvrdoglavi i veoma dobro razmislite o svemu što radite, jer ste skloni cepidlačenju.
Sledeći život pročitajte u lekciji broj dva.

Najviše dvojki

U prošlom životu bili ste žena ili muškarac lepog lica. Niste umeli da sebi osmislite život i verovatno ste bili dosta nesrećni. Plašili ste se, zazirali od svake osobe i bežali od svakog udruživanja. Upravo u ovom životu vam je dato suprotno. Sada verovatno imate strpljenja i prosto vapite za udruživanjem. Probajte da ne tražite pomoć od drugih, već da se sami izborite sa problemima, kako bi ishod za vas bio pozitivan. Previše se oslanjate na porodicu i prijatelje, čekajući da život prođe svojim tokom. Savetujem vam da uvek imate nekog ortaka koji će biti tu kada vam je najteže.
Sledeći život pogledajte u lekciji broj dva.


Najviše trojki

U jednom od prošlih života koji vam je itekako važan za sadašnji, bili ste glumac, pevač ili neka vrsta zabavljača. Sada imate posebnu gracioznost i neki skriveni talenat za umetnost. Mnogi vam zavide jer ste rođeni za ljubav. Iz prošlog života vam je ostala bujna mašta. Pravite mnoge planove koji se ostvaruju retko ili nikada.
Sledeći život pogledajte u lekciji broj dva.


Najviše četvorki

U prošlom životu ste bili veoma cenjeni, jer ste bili graditelj velelepnih crkava. Postavili ste temelje današnjoj kulturi i društvu. Za vas se i u ovom životu zna, ali nažalost, ne znate da ste to bili vi.
U ovom životu ste posvećeni svemu što radite i u čemu učestvujete. Sada idete uvek težim putem, jer vas kvadrat četvorke zatvara.
Sledeći život pogledajte u lekciji dva.

Najviše petica

Vi ste u prošlom životu bili osoba kojoj je mnogo značila fizička ljubav. Nažalost, bili ste žena lakog morala, koja je menjala partnere češće od garderobe. Niste mogli da se zadržite na jednom objektu interesovanja, morali ste da probate svakog muškarca koji vam se dopao. Niste bili nimfomanka, već ste bili radoznali. Težili ste ka usavršavanju vođenja ljubavi. U ovom životu, ćelije sećanja su prenele te velike čulne apetite. Ti apetiti su sada izuzetno pozitivni, bez obzira kom polu pripadate. Volite promene, ali to krijete. Često se to završava vašim maštanjima.
Sledeći život pogledajte u lekciji dva.

Najviše šestica

Ne samo vaš prošli život, već i vaši prošli životi su protekli služeći drugima. U tim životima bili ste dobar sveštenik, časna sestra, uvek neko ko je pomagao i služio dobrobiti čovečanstva. I u ovom životu brinete za druge, upravo da bi to doveli do savršenstva. Ako je nekome iz vaše blizine krenulo nešto loše vi sebe smatrate odgovornim za to. Naučite da prvo pomognete sebi da biste mogli da pomognete i drugima.
Sledeći život pogledajte u lekciji dva.

Najviše sedmica

Vi ste čudo. Živeli ste mnogo prošlih života i sve ste proveli u veri i izolaciji. U svakom od tih života tražili ste veru, ali niste je potpuno spoznali. U ovom životu osećate veliku želju za samoćom. Dosta ste sigurni u sebe. Vaša vera u Boga je neverovatno izražena. Ukoliko niste krenuli ovim putem, putem vere i Gospoda, možete biti depresivni, čak se odati alkoholu ili drogi. Potrudite se da naučite meditaciju, jer će vam ona pomoći da se setite šta je bio vaš zadatak u prošlim životima, koji je i danas isti. Budući život pročitajte u lekciji dva.

Najviše osmica

Vaši prošli životi su bili vezani za proučavanje života, moći uma i strategije. Niste uvek bili čednog življenja. Znali ste u svojim proučavanjima da idete do alhemijskih saznanja. Često je to vodilo u crnilo duše, te su postojali momenti kada ste jedva izvlačili živu glavu. Zato ste danas dobili razumevanje zakona karme i tajne kosmosa, kao i Božanske svetlosti. Ako niste zaboravili crnilo duše i sada možete da cepidlačite, tražeći svima greške. Takođe, mogli biste da budete i veliki kockar života.
Sledeći život pročitajte u lekciji broj dva.

Najviše devetki

Vi ste jedna stara duša, koja je prošla mnoge inkarnacije na planeti. Trudili ste se da shvatite suštinu ljubavi, ali vam to nikako nije polazilo za rukom. U jednom od prošlih života ubili ste svoje tek rođeno dete. Zato vam je u ovom životu dato da ispravite greške prošlih života, brinući za druge kroz spoznaju lepote života. Dato vam je da prihvatite svačiju ljubav, a i da sami doprinesete što više ljubavi na planeti. Negativna strana vam je nestalnost koja izvire iz vaše osećajne prirode, zbog koje doživljavate krajnje promene raspoloženja i u životu vidite samo melodramu. Čuvajte se da se gledajući sa visine ne sapletete o kamenčić, jer bi pad bio bolan.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:35

U Lekciji 2 prvo ćemo naučiti kako da izračunamo tri broja iz kojih vršimo analizu. Prvo sabiramo dan rođenja, zatim mesec rođenja, koji sabrani daju bioritmički broj. To je prvi broj koji tumačimo. Zatim saberemo godinu rođenja i svedemo na jednocifreni broj. To je drugi broj za tumačenje. Saberite sad ta dva broja i dobićete lični broj. Na primeru to izgleda ovako:

Marta Klaus je rođena 23. 7. 1978. što je dalje
2 + 3 = 5 + 7 = 12, 1 + 2 = 3. Bioritmički broj je 3. Sada sabiramo godinu rođenja 1978, 1 + 9 + 7 + 8 = 25, 2 + 5 = 7.

Generacijski broj je 7. 3 + 7 = 10. 1 + 0 = 1.

Lični broj je 1. Što napisano izgleda ovako:

23. 7. 1978. 1
5 7 7
3

Brojevi Marte Klaus su 371. Tako izračunajte za vas ili za osobu koja vas interesuje.

Karma i karmičke lekcije se ne odnose uvek samo na dug iz prethodnog života, već i na nedovršene lekcije i iskustva. Odnose se i na nešto što smo imali u prethodnom životu i to sopstvenom krivicom izgubili.
Svaka osoba u ovom životu sa novim rađanjem može da uzme na sebe najviše osam karmičkih lekcija, a najmanje jednu. Uglavnom rešavamo i otplaćujemo jednu do tri karmičke lekcije. Ako imamo više od tri lekcije, to ukazuje na veoma tešku i opterećujuću karmu. Postoje jako stare duše koje su svojim većim brojem inkarnacija uzele na sebe zadatak da se „iniciraju“ na neka viša znanja. Za takve osobe mislimo da su došle sa nekih viših nivoa da pomognu planeti Zemlji. Mnogi numerolozi misle da je primer toga veliki Nikola Tesla.

Uvešćemo pojam malefičnih brojeva. To su brojevi 13, 14, 16 i 19. Malefični brojevi ukazuju na loša dela počinjena u prošlom životu. Imaju najjače dejstvo kada se nađu u ličnom broju, u broju srca i broju ličnosti. Najmanji uticaj imaju kada se nađu u broju datuma rođenja. Ukoliko želite da naučite kako se ovo izračunava, nabavite knjigu Udžbenik numerologije istog autora.

Svako od nas sam bira koje karmičke lekcije želi da dovrši u ovom životu. Hteli mi ili ne, tokom života neminovno se stvaraju životne situacije i okolnosti, koje nas navode da naučimo lekcije iz prošlih života. Dakle, u izboru lekcija koje želimo da naučimo u ovom životu, imamo slobodu izbora pre nego što se ponovo rodimo, ali nakon rođenja vreme i mesto otplate karmičkog duga nisu deo našeg izbora.

Zato dobro proučite prvi, drugi i treći način određivanja i tumačenja vaših prošlih života. Lekcije koje učimo nisu uvek karmički date, već nosimo i genetiku svojih predaka. Ako ste prošli prethodnu knjigu Udžbenik numerologije biće vam jasno o čemu se u ovoj lekciji govori. Numerologija ne može da se posmatra kao jedna lekcija, već skup svih lekcija objedinjenih u nauku koja se zove numerologija.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:35

JEDINICE

Sve jedinice u ovom životu nesvesno uzimaju energiju, ali, znaju i da daju. Sve to rade potpuno podsvesno. Kada bi bili svesni da to mogu da urade, mnogi od njih bi samo davali energiju, upravo zbog karme iz prošlih života.
Sve jedinice su bile vladari ili na nekim važnim državnim funkcijama u jednom od života koji je važan za sadašnji život.

191

Kod vas je važan prošli život. On ima najviše uticaja u vašem sadašnjem životu. Živeli ste u Francuskoj. Bili ste član visokog plemstva, vrlo blizak dvoru. Ubijeni ste na giljotini u Buržoaskoj revoluciji. Vaše ćelije sećanja na neki način pamte to vreme, te sada imate problem sa egom. Uvek dugo razmišljate praveći planove, šta bi bilo kad bi bilo, sve do cepidlačenja. Nemate mnogo poverenja i zato ste se učaurili ne dozvoljavajući nikome da prodre u vaše misli i tajne.
U sledećem životu bićete neka vrsta poreznika. Tada će vam biti dato da se potpuno očistite i da skinete celokupnu karmu sa svoje duše.

281

Jedan od prošlih, a važnih života odigrao se u Francuskoj. Bili ste vodeći kardinal. Bavili ste se spletkarenjem u sopstvenu korist i za uvećanje svog materijalnog dobra. Duhovno ste vrlo prljavo živeli. Da bi vam stali na put, vaši najbliži saradnici su vas otrovali. Umrli ste u vrlo teškim i bolnim mukama. U ovom životu imate strah od nepoznatog i koliko god da se trudite, životne situacije se dešavaju sudbinski. Zato toliko i razmišljate pre nego što donesete konačnu odluku.
Sledeći život biće život iskupljenja. Ponovo ćete biti sveštenik u katoličkoj veri. Biće vam dato da poučeni prošlim životima zaista napravite potpuno iskupljenje duše, da biste mogli da odete na bolje i više nivoe postojanja.

371

Od mnogih prošlih života, važan život za vaš sadašnji, bio je u Rusiji. Bili ste brat velikog kneza koji je tlačio i iscrpljivao svoje podanike. Niste mogli mirno sve to da posmatrate i koristili ste svaku priliku da savetujete brata da bude drugačiji. Govorili ste mu o duhovnosti, o zakonu setve i žetve. Upozoravali ste ga na mogućnost da to sve može jednom da mu se vrati u mnogo gorem obliku. Zli knez, vaš brat vas baca u tamnicu. Posle dugog tamnovanja, naređuje da vas mučki ubiju dok ste bili u molitvi.
Posledica koju ste dobili u ovom životu je da razmišljajući teže donosite odluke. Dobili ste dar velike intuicije. Vaše sećanje koga niste svesni daje vam dobrotu i želju da svima pomognete.
U sledećem životu ćete biti nagrađeni za sve pretrpljeno i bićete vlasnik velike korporacije. Savet numerologa vam je da ovaj život provedete više u duhovnom, a manje u materijalnom svetu.


461

Za ovaj život važan je vaš poslednji život koji ste proživeli u Americi. Bili ste veliki general. Mnogo ste okrvavili ruke uništavajući nevine. Kao nagradu dobili ste da budete guverner nekog kantona. Napravili ste grešku, jer ste svog zamenika obučili svemu što znate, ali i nečovečnosti. Jednog momenta, kada je dovoljno ojačao, ubio vas je zbog vlasti.
U ovom životu dato vam je da naučite da birate prijatelje i saradnike. Takođe, nosite tešku porodičnu karmu da biste se što pre očistili. Vi ste sada veoma šarmantna osoba, što vam je upravo dato ne kao lepota, već kao iskušenje.
U sledećem životu bićete misionar. Kroz ovaj život i sledeći vam je dat kao iskupljenje za sve što ste nekada loše činili.

551

Vama je za ovaj život, važan život koji ste živeli u Kini. Bili ste vladar jedne pokrajine. Bili ste slobodnih verskih ubeđenja, trudeći se da i malom, siromašnom čoveku približite veru do njegove moći saznanja. Upravo zbog takvih ubeđenja vi ste ubijeni od strane vladarske dinastije tog doba.
U ovom životu, takođe vam je data moć pisanja i komunikacije koju bi trebalo da iskoristite za dobrobit čovečanstva. Sada takođe težite ka promenama i putovanjima.
Sledeći život vam donosi zanimanje novinara – istraživača. Živećete ponovo u Srbiji.

641

Važan prošli život za vas je bio u Italiji. Bili ste nadobudni plemić koji je nemilosrdno ubijao svoje podanike. Takođe ste bili jedan od najvećih zavodnika svog vremena. Ne moram da napomenem da ste bili muškarac, koji je morao svaku lepu devicu da uzme prvi. Ubila vas je upravo jedna od devica koja je radije htela smrt nego da izneveri budućeg supružnika.
U ovom životu ne bi trebalo da živite u mestu svog rođenja, a ako se ipak odlučite na to, život vam nimalo neće biti lak.
U sledećem životu bićete političar. Ukoliko ne promenite svoje nazore, poučeni ovim životom, takođe ćete biti ubijeni u atentatu.

731

Jedan od prošlih života koji vam je vrlo važan u ovom životu, proveli ste živeći u Italiji. Bili ste izuzetno lepa žena. Tadašnja vaša plava krv prelepe princeze nije mogla da vam da smirenje uz jednog muškarca. Imali ste mnogo ljubavnika. Kada vas više nisu interesovali, ne samo što ste ih odbacivali, već ste mnoge slali daleko od vas. Mnogi se nisu vratili, jer su usput ginuli. Jedan od njih vas je mnogo voleo. Shvativši da ga čeka ista sudbina kao i druge, ubio vas je tako što vas je udavio sopstvenim rukama.
U ovom životu, pored intuicije koju imate, dato vam je da pomažete drugima, a pitanje je koliko ćete vi biti u stanju da to odradite.
Sledeći život vam je namenio veliko iskupljenje time što ćete biti sveštenik, propovedajući veru na mnogim mestima gde je teško doći običnim prevoznim sredstvima.

821

Jedan od prošlih važnih života živeli ste u Rusiji. Bili ste vladar – vojskovođa. Trudili ste se da budete pravedni kako prema porodici, tako i prema potčinjenima. Narod vas je voleo. Ubijeni ste u zaveri koju je organizovao vaš rođeni brat, da bi se domogao vašeg čina.
U ovom životu dobili ste slobodnu volju da birate životnu stazu. Probajte da je iskoristite na najbolji mogući način, jer vam u tome pomaže moć vašeg šestog čula.
Vaš sledeći život biće takođe u Rusiji. Ponovo ćete biti predsednik države.

911

Za vas važan život koji ste živeli bio je u Srbiji. To je bilo vreme Kosovskog boja. Bili ste jedan od knezova koji je bio vrlo ratoboran i voleo svoju zemlju iznad svega. Sve ste žrtvovali da bi Srbija bila slobodna. Izdajom jataka ubijeni ste u poznatoj Seči kneževa. Zbog toga ste u ovom životu nepoverljivi i zatvoreni prema vašoj okolini. Imaćete problem sa srcem i leđima, jer ćelije sećanja nose to breme.
U sledećem životu živećete u velikoj evropskoj zemlji i bićete veliki reformator. Ostaćete slavni i mnogo vekova posle smrti.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:35

DVOJKE

Sve dvojke u prošlom životu bile su istraživači ili su se bavile nekom vrstom magije. U ovom životu ostala im je moć šestog čula. Znamo da samo životinje imaju šesto čulo, da su ga ljudi odavno izgubili. Vi ste jedan od retkih srećnika ili srećnica kojima je ova moć darovana. Jednim delom svoga bića nosite sećanja na te živote, iako to ne umete da objasnite, a još manje da shvatite.

112

Jedan od vaših važnih života, živeli ste u Americi. Bili ste pionir u istraživanju zlatne rude. Krenuli ste da kopate zlato znajući da ćete imati uspeha. To se ispostavilo kao velika istina i vi ste se vrlo brzo obogatili. Bili ste jedan od graditelja prve železnice kroz Ameriku. Iako ste bili istraživač, nažalost život ste završili kao kockar na ivici bede. U sadašnjem životu previše analizirate po sistemu šta bi bilo kad bi bilo, da često idete do cepidlačenja.
U sledećem životu bićete poznati pisac fantastike. Imaćete plodan život i bićete veoma popularni.

292

Poslednji vaš važan život proživeli ste u Italiji. Bili ste žena koja je bila izuzetno lepa. Nažalost, spalili su vas na lomači zbog veštičarenja. Zaista ste bili zla veštica i uništavali ste stoku seljacima. To ste sve radili, jer vam nije bila uzvraćena ljubav lepog seoskog momka.
U ovom životu ste dobili duplu moć šestog čula, kao i moć predosećaja. Vi naprosto i sada imate deo moći koju ste imali u tom važnom prošlom životu. Sada nemate visoku temperaturu i organizam se ne brani od bolesti. Zatvorenost za druge ljude vam je data kao odbrana od loših događanja.
Sledeći život bićete ponovo žena i bićete poznati lekar za dušu. Upravo ćete iskoristiti sva znanja iz prošlih života.

382

Za vaš sadašnji život najvažniji je vaš prošli život. Živeli ste u Srednjem veku na tlu današnje Afrike. Bavili ste se istraživanjem okultnih nauka. Bili ste vidoviti i imali ste određeni zadatak za to doba u kome ste živeli. Do ispunjenja zadatka nije došlo, jer vam je bilo važnije da vladate svojim plemenom. Bili ste najbogatija osoba ne samo u plemenu, već i na mnogo većoj teritoriji. Iako ste zgrtali bogatstvo, umrli ste u dubokoj starosti, sami i bolesni. U međuvremenu, do ovog života niste živeli, jer ste u nekom drugom obliku plaćali svoju karmu. Zato u ovom životu morate da obratite pažnju na bes koji se povremeno javlja. Koristite tu moć šestog čula i trudite se da u ovom životu pružite mnogo ljubavi, da ne biste zaradili novu karmu.
Vaš sledeći život živećete u Rusiji. Bićete poznati i priznati astrolog. Ponovo će vam se dati šansa da raspolažete vašim nekadašnjim moćima.


472

Važan život koji je bitan za ovaj koji sada živite desio se na tlu današnje države Peru. Bili ste jedan od najvećih magova i čarobnjaka. Pokušavali ste da alhemiju dovedete do prepoznatljivosti. Vaša okolina vas se veoma plašila. Kada ste bili najmoćniji i na vrhuncu slave, postali ste zli zbog žene, koja je bila po znanju jača od vas, ali nije bila slavna. Stalno ste se trudili da je svojim pakostima uništite.
Ubio vas je njen muž. U ovom životu dobili ste intuiciju i moć šestog čula. Naučite da je ovaj život plaćanje karme.
U sledećem životu bićete naučnik – istraživač. I sami ste shvatili šta ćete istraživati.

562

Svoj najvažniji prošli život proživeli ste u Indiji. Bili ste istraživač paranormalnog. Po merilima tog doba bili ste veoma lep muškarac. Život vam je bio vrlo plodonosan. Stradali ste posle obilnih kiša, pali ste u reku i udavili se. Ostali su vaši zapisi i vaša istraživanja koja se i danas čuvaju negde u Indiji. U ovom životu ste dobili izuzetan šarm i posebnu lepotu, kao i poriv za putovanjima. I sada vi naprosto predosećate stvari ne znajući na koji način se to dešava.
U sledećem životu bićete lekar – plastičar.

652

Vaš poslednji život koji ste živeli u Rusiji, bitan je za vas. Bili ste zvezdočitač, to jest astrolog na dvoru. Ostavili ste pisane dokumente. Budući da ste bili popularni, mnoge su vas žene volele. Iz ljubomore prema jednoj dvorskoj dami, prorekli ste smrt njenog muža. To se i dogodilo. Ona vam je postala kasnije žena. Zato ste u ovom životu srećni samo ako budete odabrani. Kada god ste birali partnera to je bila greška.
U sledećem životu ćete biti žena koja će ostati sama. Nažalost, vaše zanimanje će biti kuvarica.

742

Vaš poslednji život bio je na planeti Sirijus. Pre toga ste već otplatili sve svoje karmičke dugove i bili ste na višem nivou svesti. Budući da je to bilo novo za vas i da se prvi put dešavalo od vremena postojanja vaše duše, niste se najbolje snašli. Na Sirijusu ste duhovno prljavo živeli. Jedina moguća pravda za vas je bilo vraćanje na Zemlju. Pored svoje lične karme, vi plaćate i debelu karmu svojih predaka.
U ovom životu dobili ste dar intuicije i šestog čula. U životnoj dobi posle 58. godine života, dobijate dar otvaranja „trećeg oka“. Ako ste sada rođeni u znaku Ovna, vratićete se ponovo na planetu Sirijus, jer je ovo vaš poslednji život. Ako ste rođeni u nekom drugom znaku, u sledećem životu bićete istraživač paranormalnih nauka.

832

Za ovaj život, vaš prošli važan život, živeli ste negde na Mediteranu. Bili ste naučnik – istraživač. Tada ste patentirali nešto novo, što je bilo vezano za vodu. Imali ste još mnogo zamisli i ideja, ali niste stigli da ih dovršite. Umrli ste mladi, u 33. godini života.
Sada vam je dat dar da možete da učite sve ono što drugima nije ni lako, ni dostupno. Sve to radite sa velikom snagom koja je često pomešana sa agresivnošću. Takođe vam je dato da mnoge stvari predosetite što vam daje dvojka u ličnom broju.
U sledećem životu bićete profesor koji će svojim naučnim metodama postaviti novi način učenja.

922

Jedan od vaših prošlih života živeli ste u Engleskoj. Bili ste žena i bili ste dobra bela veštica. Dali ste tadašnjem svetu mnogo dobrih dela i mnoge ste spasili kada im je pomoć bila najpotrebnija. Tek u 30. godini života ste se prvi put zaljubili. Ljubav vam nije bila uzvraćena, jer je u to vreme bilo sramota da se neko venča sa osobom kakva ste vi bili. Jedini izlaz videli ste u samoubistvu, što ste i uradili.
U ovom životu nosite karmu spoznaje. Upornost i zatvorenost vas ne spašavaju od loših uticaja. Uzalud je što imate moć predosećaja, kao i moć šestog čula, nasedate na provokacije nedobronamernih ljudi oko vas.
U sledećem životu bićete poznati i cenjeni neuropsihijatar.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:35

TROJKE

Trojke, koje znače ljubav, u jednom od prošlih života bile su ljubavnici, sudije, na neki način zaverenici i političari. U ovom životu čine mnogo usluga drugima i često bivaju povređene zbog neuzvraćenog prijateljstva i svojih davanja.
U narednom poglavlju dajem vam ne samo šta ste bili u prošlom životu, već i kako se to odigravalo. Naučite da sada razmislite pre nego što bezrezervno poklanjate svoje srce, prijateljstvo, a često i materijalne stvari.

123

Vaš važan prošli život bio je vezan za Francusku. Žao mi je ako vas razočaram, bili ste žena. Služili ste na dvoru, kao jedna od najpoverljivijih sluškinja glavnoj dvorskoj dami. Toj prelepoj dvorskoj dami, na njenu zapovest učinili ste uslugu i otrovali ste joj ljubavnika. „Nagradila“ vas je time što je naredila da vas ubiju.

Vaš poslednji život koji direktno utiče na sadašnji život ste živeli takođe u Francuskoj i bili lični vidovnjak kralja. Doživeli ste starost srednjih godina, a onda vas je udavio na spavanju čovek koji je zauzeo vaše mesto.
U sadašnjem životu data vam je moć šestog čula. Uvek dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite. Zato vam je i dato da činite usluge. Ponovo vas interesuje, a možda se i bavite naukom vezanom za astrologiju, numerologiju, ili ezoteriju. Verovatno imate dosta neprijatelja, a vi se ne trudite da od njih stvarate prijatelje. U sledećem životu bićete farmaceut, koji će lečiti više alternativom nego hemijom.


213

Vaš važan život za sadašnjost, proživeli ste u staroj Engleskoj. Bili ste muškarac, sudija Inkvizicije, ohol i gord. Mnoge ste nevine osudili. Ubio vas je brat jedne od žena koju ste nepravedno osudili, jer nije htela da vam bude ljubavnica.
U ovom životu posle dužeg razmišljanja dajete bez nadoknade. Koristite svoju moć predosećaja, jer vam ona može osmisliti bolji život.
U sledećem životu ćete ponovo biti sudija i delićete pravdu.

393

Najvažniji prošli život koji se reflektuje na današnji proživeli ste u Srbiji za vreme Turaka. Bili ste jedan od zaverenika koji je bio Janjičar. U to vreme niste zaboravili svoje srpsko poreklo i tajno ste radili protiv Turaka. Posekli su vas Turci kada su saznali za vaše aktivnosti.
Sada, u ovom životu imate puno ljubavi za vaše prijatelje i rodbinu. Naučili ste lekciju i sada ste oprezni i dosta zatvoreni. Naučite da tumačite snove, jer će vam oni pomoći da mnoge životne situacije shvatite i razrešite.
U sledećem životu bićete žena i vrlo slavna književnica.

483

Važan je vaš poslednji život koji ste živeli u Nemačkoj. Bili ste poznati političar, čuven po grubosti, ali i pravednosti. Gradeći političku karijeru potpuno ste zapostavili porodicu. Sada plaćate tu karmu, ali ste još uvek zadržali hrabrost, ali i dozu agresivnosti. Budući da nećete moći, a ni znati da otplatite karmu u ovom životu, u sledećem životu bićete stočar, iako ste dobili izuzetnog Anđela čuvara.

573

Kod vas je važan život bio u Americi. Bili ste lepa novinarka koja je bila poslata u Vijetnam, sa zadatkom špijunaže. Zanimanje novinara davalo vam je mogućnost da dođete u bliske kontakte sa Vijetnamcima. U jednoj takvoj akciji bili ste uhvaćeni. Posle beskrajnog mučenja, bili ste ubijeni. To je bila opomena ostalima.
U ovom životu takođe imate talenta za pisanu i izgovorenu reč. Sada vam je data dodatna intuicija i štiti vas od mnogih neprijatnosti. Bez obzira kako odradite zasluženo iz prošlih života, u sledećem životu bićete ponovo žena. Bavićete se sportom i bićete vrhunski sportista tog vremena.

663

Vi ste stara duša koja nije imala mnogo života. Važan prošli život za današnji vezan je za stari Rim. Bili ste glavni sudija tog vremena. Sudili ste kako vam je govoreno, a ne po pravdi. Budući da ste bili na visokom položaju i imali puno novca, mogli ste mnogima da pomognete, ali to niste činili. Zapostavili ste i svoju porodicu koja je vremenom živela na ivici bede. Vi ste imali puno novca i veliko bogatstvo. Uz sve to išle su lepe i mlade ljubavnice. Doživeli ste duboku starost i umrli prirodnom smrću.
U ovom životu dobili ste karmu da budete žrtva porodice, a mnogi od vas nemaju svoju porodicu i porod.
U sledećem životu bićete farmer, dobijajući mogućnost da ispravite greške iz prošlog života.

753

U Japanu ste živeli jedan od vaših života koji je važan za današnji. Bili ste lepa i nežna žena, jedna od najpoznatijih gejši. Bili ste veoma obrazovani sa poznavanjem mnogih veština. U ljubavi ste bili nezamenjivi. Voleli su vas mnogi muškarci tog vremena. Vaše srce je ostajalo prazno, jer ste vi voleli samo jednu osobu koja nažalost nije mogla da bude sa vama.
U ovom životu vi ste veoma senzibilni i osećajni. Dobili ste jaku intuiciju. Lutate svojom emotivnošću i možete da budete neveran partner. Ako ste žena, to neverstvo može da bude samo u vašem srcu, a da nikada to telesno ne uradite.
U sledećem životu bićete ponovo žena i bićete poznata manekenka.

843

U Africi ste proživeli život koji je važan za sve što vam se danas događa. Bili ste muškarac i poglavica plemena. Sve ste držali u strogoj, ali pravednoj vladavini. Svi su vas voleli. Doživeli ste duboku starost. Umrli ste prirodnom smrću, ožaljeni od celog plemena.
U ovom životu ste impulsivni i pošteni. Karma koju nosite je karma vaših predaka koju niste vi zaslužili ni u jednom od prošlih života.
U sledećem životu bićete neka vrsta veroučitelja.

933

Vi ste stara duša koja je svoj važan život živela u starom Egiptu. Bili ste vrlo specifični, jer ste bili žena naprednijih ideja nego druge. Dozvolili ste sebi da za novac budete špijun protiv svog muža. Dopustili ste da vam ubiju muža i ostali ste sami sa troje dece. Do kraja života ste se kajali za učinjeno i to vam je bila najveća kazna.
U ovom životu deo karme je da vam je nesrećan emotivni život, jer težite savršenstvu. Probajte da izađete iz svoje čaure i da svoje emocije podelite sa nekim pravim prijateljem.
U sledećem životu bićete muškarac. Vaš posao biće čuvar u zatvoru.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:36

ČETVORKE

Sve četvorke su u nekom od prošlih života koji je vrlo važan za ovaj život, živele duhovno prljavo. Nisu imale mnogo sluha za emocije i poštenje. Uvek su bile najvažnije same sebi, ne mareći za okolinu, ni za svoje najbliže. U ovom životu im je dato da pored svoje karme plate i karmički dug svih svojih predaka. To nažalost nije nimalo lako, ali ne koči napredovanje njihove karijere u ovom životu. Mnogi su dobili dar saosećanja i mudrosti. Upravo ovaj život vam je i dat da se naučite svemu što ste u prošlim životima propustili.

134

Za ovaj život važan je vaš poslednji život koji ste proživeli u Australiji. Bili ste farmer, koji je po kazni prognan iz svoje zemlje. Kako ste već imali iskustva sa nepoštenim životom u novoj domovini, vrlo brzo ste se obogatili. Nije vam bila važna vaša familija u staroj domovini i nikada im niste pomagali, bez obzira na bogatstvo koje ste stekli. Bili ste važni sami sebi. Živeli ste skupljajući novac i uvećavajući svoje bogatstvo. Umrli ste od teške bolesti u najboljim godinama. Sada, u ovom životu razmišljate i pravite planove pre donošenja važnih odluka. Možete da imate problema sa cirkulacijom, jer se neka sećanja iz ranijih života provlače i u ovom.
U sledećem životu bićete ponovo muškarac i biće vam dato da naučite šta je prava samilost. Vaše buduće zanimanje biće upravnik sirotišta.

224

Indija je zemlja u kojoj ste proživeli važan život koji utiče na sadašnje vreme. Bili ste veliki bogataš. Sav novac i svo blago, kao i imanje, sticali ste na nepošten način. Nisu vas voleli ljudi oko vas. Pokrali su vas i ubili vaši naslednici, koji nisu mogli da izdrže vašu torturu nad njima.
U ovom životu ste dobili jaku moć šestog čula i niste potpuno srećni. Nažalost, ne možete ništa da planirate i sve se dešava sudbinski.
U sledećem životu daće vam se mogućnost da ispravite taj život u Indiji i bićete bankar.

314

Vama se vaš prošli važan život veoma odražava na sadašnji. Živeli ste na Korzici. Nažalost, bili ste mafijaški potrčko. Završavali ste sve poslove koje vam je gazda davao. Niste pravili drugima probleme ako za to niste bili plaćeni. Bili ste čovek bez srca i bez svog identiteta. Doživeli ste duboku starost i umrli prirodnom smrću.
U sadašnjem životu imaćete problema sa leđima. Dobili ste dozu samilosti i ovo je pravi put za otplaćivanje karme. Vi ćete to učiniti već u ovom životu, tako da ćete u sledećem biti nagrađeni i bićete jedan od konstruktora na važnim mašinama.

494

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj život događao se u Kini. Bili ste muškarac, graditelj. Sazidali ste najlepše zgrade u Kini. Neke od njih i danas postoje. Iako ste bili veoma inteligentni, bili ste duhovno prljavi. Potcenjivali ste sve one koji su bili ispod vas.
U ovom životu vi ste se uvukli u svoju ljušturu, zatvoreni ste i teško vam je prići. U ovom životu vam je još dato da nemate visoku temperaturu i da nikada ne znate kada ste stvarno bolesni. To je karma koju morate da iživite.
U sledećem životu bićete arhitekta koji će ponovo graditi i biti jedan od inovatora svog vremena.


584

Svoj poslednji život pre ovoga živeli ste u Južnoj Americi. Žao mi je što ništa spektakularno niste bili u prošlom životu, jer ste obrađivali zemlju – bili ste zemljoradnik. Teško ste zarađivali svoj hleb. Zbog teškog života i mukotrpnog rada u vama se javio bes i vi ste postali lopov. Krali ste samo da biste preživeli. Imali ste sreće da se za dlaku izvučete i da nikada ne odete u zatvor.
U ovom životu ste dobili Anđela čuvara i nadareni ste za pisanu i izgovorenu reč. Upravo vam karma i jeste da služeći se svojom glavom, zarađujete hleb.
U sledećem životu bićete advokat. Budući život će vas naučiti koliko je lepše živeti na strani zakona.

674

Vaš prošli život je bio vrlo interesantan. Proživeli ste ga na tlu današnjeg Kuvajta. Bili ste žena i život ste proveli u haremu. Kako biste postigli da budete glavna ljubavnica svom gospodaru, bavili ste se raznim intrigama. Otkrivali ste skrivene mane svojih suparnica i to koristili protiv njih. Iznad svega ste voleli nakit i zlato. Da ste mogli i da se moglo, vaša odeća bi cela bila od zlata.
U ovom životu ste izuzetno šarmantni, na vama je kako ćete taj šarm iskoristiti. Imate dobru intuiciju i neka vam ona bude vodič za sve vaše odluke.
U sledećem životu bićete neka vrsta zabavljača naroda.


764

Postojbina vašeg prošlog života bila je Španija. To je bio jedan od važnih života koji utiče na vašu sadašnjost. Bili ste špijun. Špijunirali ste za druge protiv diktature u svojoj zemlji. Svoj posao ste radili vrhunski, tako da vas nikada nisu otkrili. Uvek je neko drugi stradao umesto vas. Doživeli ste duboku starost i posle smrti bili ste slavni.
U sadašnjem životu imate posebnu lepotu i vrlo izraženu intuiciju. Karmu prošlih života kao i karmički dug svih svojih predaka, plaćate upravo u ovom životu.
U sledećem životu bićete dobar i pošten političar.

854

U prethodnom životu ste živeli u Irskoj. Bili ste vođa pobunjenika protiv svih koji su ugnjetavali vaš narod. Prenosili ste poruke usmeno i onako kako vam je odgovaralo, nikada doslovno kako su bile upućene. Bili ste uhvaćeni i ubijeni na svoj 40. rođendan.
U ovom životu možete, a ne morate da imate problem sa nervnim sistemom. Jedino u kasnijim godinama bi trebalo da kontrolišete šećer u krvi.
U sledećem životu ćete se baviti zanimanjem vezanim za statične mašine.

954

Život pre ovoga proživeli ste u Kaliforniji. Bili ste poznati pisac. Doživeli ste veliku slavu još za vreme života. Sav novac koji ste zaradili prodajom knjiga, potrošili ste na svoja lična uživanja i putovanja. Niste ostavili potomstvo.
U sadašnjem životu ostao vam je taj dar za pisanje, ali ga vi nećete iskoristiti. Naučite da koristite svoju moć predosećaja.
U sledećem životu bićete ponovo umetnik – poznati slikar.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:36

PETICE

Svi vi koji se nalazite u ličnom broju pet, bili ste neka vrsta inovatora. Šta god da ste radili, uvek ste na kraju postali lutalice i tako završavali svoj život. Svi ste pored ostalih osobina, u ovom životu dobili želju za promenama. Svi volite da putujete i da uvek na novi način osmislite život. Baš zato što ste bili inovatori, u ovom životu ne volite administraciju.

145

Prošli život, važan za današnji, proživeli ste u Americi. Bili ste veliki naučnik. Rođeni ste na tlu Balkana. Kako se vaš rad nije cenio i vrednovao u vašoj zemlji, otišli ste posredstvom jednog bogataša koga ste slučajno upoznali i koji vas je odveo u Ameriku. Kao naučnik, gde vam je pruženo dovoljno materijalnih sredstava za rad, pronašli ste novi sistem gradnje kuća. Za vašu utehu, neke kuće iz tog perioda postoje i danas. Umrli ste prirodnom smrću, putujući i istražujući druge kulture, pogotovo neobične zgrade.
U ovom životu vam je ostao taj poriv za putovanjem i promenama.
U sledećem životu bićete takođe naučnik i bavićete se konstruisanjem letilica. Steći ćete ne samo materijalno, već i veliko duhovno bogatstvo.

235

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj, živeli ste u Rusiji. Bili ste žena na carskom dvoru. Neuobičajeno za to vreme, vaš posao je bio careva lična kuvarica. Svoje kulinarske sposobnosti ste dovodili do perfekcije. Svake nedelje ste smislili neko novo jelo, ili novu poslasticu. Toliko ste bili dobri, da su vaša tadašnja jela danas neka od nacionalnih jela Rusije. Vremenom ste postali vrlo bogati, ali to niste mogli da iskoristite, jer ste bili neka vrsta tajne dvora. Nije vam to padalo teško, jer ste voleli svoj posao. Kada ste ostarili i kada je vaš pomoćnik postao carev kuvar, vi ste jedne noći tajno nestali i od tada vam se gubi svaki trag. Sve ste to nadoknadili putujući po svetu. Umrli ste u nekoj zemlji potpuno zaboravljeni.

Zato ste u ovom životu previše emotivni i ne zaboravljate da svima pomažete. Ponekad se i sami čudite kako nešto znate, a ne znate odakle vam to. Nemojte brinuti, to je ta moć šestog čula koju posedujete.
U sledećem životu živećete na moru i bićete vlasnik lanca restorana. Vaše ćelije sećanja nosiće taj dar koji ste već jednom imali. Doživećete sva javna priznanja.


325

Nimalo vam nije bio lep jedan od važnih života koji je vezan za sadašnji život, a bio je u Americi. Bili ste muškarac, crnac i rob. Budući da ste bili inteligentniji, ali i manje poslušni od ostalih, često ste bili šibani i mučeni metodama tog vremena. Smučili ste se gazdi i on vas je prodao. Vaš novi gazda vas je ukrcao na brod ka novom odredištu. Jedne noći ste sa broda skočili u more. Sreća vas je pratila i pokupio vas je brod iz zemlje gde nije bilo ropstva. Putovali ste mnogo, koristeći svoje znanje magije, koje ste naučili od svojih sunarodnika. Umrli ste u dubokoj starosti, lutajući svetom.
U sadašnjem životu imate problem sa stomakom, jer su vam ćelije sećanja prenele mučenje iz tog prošlog života.
U sledećem životu, dobićete nagradu prethodnih mučenja i bićete čuveni lekar. Bićete lekar i za telo i za dušu.

415

U prošlom životu, živeli ste u Francuskoj. Bili ste jedan od najslavnijih lekara toga doba. Nažalost, svom detetu uradili ste loš tretman lečenja, jer ste postavili pogrešnu dijagnozu. Dete je bilo bolesno od srca, što vi niste dijagnostikovali. Kada vam je dete umrlo, vi to niste mogli da podnesete. Lutali ste po raznim mestima lečeći ljude najsiromašnijeg sloja. Od tuge ste se propili i umrli zaboravljeni od svih.
Zato vam je u ovom životu dato da i sami obolite od srca. Ne brinite, od srca se oboljeva obično u starijim godinama.
U sledećem životu bićete ponovo lekar i biće vam dato da ispravite grešku iz prošlog života.

595

Za vas je važan prošli život koji ste živeli u Nemačkoj. Bili ste propovednik koji je krstario zemljom učeći ljude veri i poštenju. Ljudi su vas slepo slušali, jer ste posedovali veliku harizmu. To se nije dopalo jednom od vladajućih ljudi tog vremena, koga ste s pravom napadali. Naredio je da vas ubiju. Nikada se nije saznalo ko je to učinio.
U ovom životu ostao vam je dar za izgovorenu i pisanu reč. Takođe ste zatvoreni i teško vam je prići i zadobiti vaše potpuno poverenje.
U sledećem životu bićete poznati novinar koji će izveštavati iz mnogih zemalja sveta.

685

Sada vam je važan vaš prošli život koji ste proživeli u Grčkoj, koji je bio vrlo interesantan. Bili ste putujući glumac – lutalica. Voleli ste daske koje život znače i voleli ste putovanja. Nikada se niste ženili. Svuda gde ste gostovali, zaveli bi neku lepu ženu. Ludovale su za vama i plemkinje i seljanke. Vaša ljubav je trajala koliko i vaš boravak u tom mestu. Dve žene su se i ubile kada ste ih napustili. Jedna od njih je napustila svoje ognjište i krenula za vama. Postala je glumica u vašoj trupi, ali vi više nikada niste bili sa njom.
Sada, u ovom životu plaćate tu karmu, vodeći računa o porodici i žrtvujući se za nju. Ako vas ponekad boli gornji deo čela, znajte da vas muče sećanja kojih niste svesni.
U sledećem životu bićete ponovo umetnik. Daće vam se šansa da ispravite karmu prošlog života.

775

Jedan od prošlih života, a živeli ste ih puno, bio je u Indiji. Svi koji nosite ovu kombinaciju brojeva sada, živeli ste zajedno u jednom za vas važnom životu. Bili ste misionar, propovednik vere i neka vrsta iscelitelja. Pomagali ste drugima, ali ste sami u duši bili nezadovoljni. Ako ste muškarac u ovom životu, plemeniti ste, ali se čuvajte da se ne utopite previše u sopstvenu mrežu iluzija koju vam daju sedmice. Žene sa ovom kombinacijom brojeva, neka se čuvaju laskanja i promene partnera.
U ovom životu, dobili ste poriv ka istraživačkom radu. Sledeći život doneće vam neslućene mogućnosti da ujedinite psihu i telo, jer ćete biti poznati parapsiholozi.

865

Vaš prošli život pre ovog, živeli ste u Nemačkoj. Bili ste ratnik. Lutali ste po raznim bojnim poljima. Izvojevali ste mnoge pobede. Svi su vas se plašili, kako neprijatelji, tako i vaši vojnici. Ubili su vas na tlu današnje Srbije.
U ovom životu ste dobili šarm koji pleni, ali i snagu koja je često pomešana sa agresivnošću. I danas bi želeli da vas svi slušaju. Takođe i posedujete moć izgovorene reči.
U sledećem životu bićete inovator i konstruktor vojne industrije.


955

Probajte da zamislite svoj prošli život koji ste proveli u Italiji. Zapitajte se koja osećanja u vama izaziva ova zemlja. Vi ste u prošlom životu ostavili pečat sa svojim pronalascima. Bili ste inovator pisane reči. Postavili ste novi stil pisanja u tom vremenu. Niste odmah bili shvaćeni i priznati. Znali ste da ste napravili velike stvari i niste mogli da podnesete što vas ne razumeju. Odali ste se alkoholu i umrli u najvećoj bedi.
Sada ste naučili lekciju i dosta ste zatvoreni. Ne slušate savete i volite promene. Ne volite administraciju, jer vas je ona u prošlom životu upropastila.
U sledećem životu, bićete publicista i puno ćete putovati.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:36

ŠESTICE

Najinteresantniji prošli važan život imale su sadašnje šestice u ličnom broju. Žao mi je, ali vi plaćate najjaču ličnu karmu koju ste zaslužili u nekom od prošlih života. Bilo čime da ste se bavili, bili ste ubice. Među vama bilo je kurtizana, onih koji su držali javne kuće, čedomorki i dželata.
Svi ste u ovom životu izuzetno šarmantni i zračite. Mnogi od vas imaju zadatak da rađaju više dece bez obzira kom polu pripadali. Nekima je od vas uskraćeno da ikada imate decu, a mnogima nije dato da zasnuju bračnu zajednicu. Taj lični karmički dug platićete samo rađanjem novih života.


156

Za vas je u ovom životu važan prošli život koji ste proživeli u Francuskoj. Nažalost, bili ste dželat za vreme Buržoaske revolucije. Niko od vaših rođaka i prijatelja nije znao čime se bavite. Uvek ste imali kapuljaču preko glave. Sami ste bili ubeđeni da radite izuzetno častan posao. Niste bili svesni da ljudski sud i ljudsko pravo nije i Božja volja. Nalazili ste posebno zadovoljstvo u obavljanju tog posla. Iako ste čuvali tajnu svog posla, otkrio vas je otac pogubljenog plemića. Posle dvadeset godina ubio vas je na vrlo zastrašujući način.
Sada ste osoba koja puno razmišlja pre nego što donese odluku. Bez obzira kom polu pripadate, u ovom životu imate problema sa respiratornim sistemom. Vaša duša nije zaboravila na opreznost.
Sledeći život će vam biti izuzetno interesantan, daće vam ponovo sličnu sudbinu i način da ispravite ovaj prošli negativni život. Bićete sudija.

246

Jedan od važnih života koji ste proživeli, a koji direktno utiče na sadašnji, proživeli ste u Rumuniji. Bili ste žena – ciganka, najlepša u okolini. Svi muškarci su ludeli za vama i želeli da vas imaju pored sebe. Nažalost, mnogi su zbog vas u raznim tučama izgubili život. Nije vas to nimalo uzbuđivalo, oholo ste i s prezirom gledali na njih kao na beep!!!. A onda, posle mnogo biranja iznenada ste se zaljubili u lokalnog veleposednika. Njemu je bio kapric da ima najlepšu ciganku koju su svi želeli. Ostajali ste trudni i tri ste deteta ugušili odmah nakon rođenja. Izazvali ste i nekoliko namernih pobačaja. Veleposednik vas je izgustirao i ostavio, vaši vas više nisu hteli. Oterali su vas iz čerge, jer ste prekršili njihove običaje. Lutali ste dugo i na kraju se udali za daleko starijeg čoveka od sebe koji je bio udovac. Naravno, kazna vas je stigla još u tom životu i do kraja niste imali dece.
I sada u ovom životu imate dar šestog čula. Vredni ste i odgovorni i naravno, šarmantni.
U sledećem životu bićete umetnik na daskama koje život znače. Bavićete se glumom i ponovo ćete biti žena.

336

Svoj prošli važan život, takođe ste živeli u Srbiji. Bili ste neka vrsta spone između Srba i Turaka. Turci su vam debelo platili da ubijete Srbina koji im je u to vreme smetao. Vi ste to učinili, jer ste se polakomili na zlato koje su vam Turci dali. Vremenom ste oženili udovicu čoveka koga ste ubili, te nasledili i svu njegovu imovinu. Posle mnogo godina, sin ubijenog je doznao za vaše zlodelo i pred celim feudom nabio vas je na kolac. U tim poslednjim momentima svog života, gorko ste se kajali, no učinjeno niste mogli da povratite.
Zato vam je u ovom životu dato da činite svima koji zatraže uslugu od vas, a i da sami nudite pomoć kada je nekome potrebna. Dat vam je jedan vid višeg uma i ljubav prema životinjama. Moralnost vam je na visokom nivou, jer ćelije sećanja nose to poslednje pokajanje. U ovom životu takođe obratite pažnju na arterijsku cirkulaciju i postoji mogućnost da imate problema sa kukovima i stopalima.
U sledećem životu bićete neka vrsta lekara za dušu. Neće to biti u klasičnom smislu psiholog ili neuropsihijatar, već nešto između medicine i alternative.

426

Kada budete pročitali šta ste bili u vašem prošlom životu, nećete verovati, jer sve ono što nam ne odgovara, skloni smo da proglasimo netačnim. U prošlom životu živeli ste u Nemačkoj i bili ste žena. Vaša lepota tog vremena vam je omogućila da budete najomiljenija noćna dama u najelitnijoj javnoj kući. Ovaj prošli život važi za osobe rođene posle 1946. godine. Pored svog zanata kojim ste se javno bavili u slavu Rajha, bili ste špijunka koju su plaćali za tajne koje je izvlačila od svojih klijenata. Jednog dana ste dobili zadatak da ubijete visokog oficira, što ste vi i uradili, stavivši mu otrov u piće. Otkrili su vas na samom kraju rata i ubili. Mnoge tajne koje ste vi saznavali iz krevetske radionice poslužile su za mnoga pisana dela i romane.
U ovom životu, sem šarma i lepote koje ste poneli iz prošlog života, vi ste izuzetno vredna i radna osoba. Takođe posedujete moć šestog čula, naprosto znate da nešto znate, iako to ne umete da objasnite. Iz tog života ostao vam je problem sa cirkulacijom, kao i problem sa organima za reprodukciju. Čulna uživanja koja su vam bitna, nose sećanja na prošli život. Kreativni ste i posedujete umetnički talenat.
U sledećem životu bićete umetnik koji će graditi i za to doba zgrade koje će biti više budućnost nego sadašnjost.


516

Vaš prošli život vezan je za dve zemlje. Rođeni ste i odrasli u Americi, a drugi deo života ste živeli u Vijetnamu. Ovo važi za osobe rođene posle 1975. godine. Bili ste žena i novinar. Išli ste da izveštavate sa ratišta i bili jedna od najboljih novinarki toga doba. Jednog momenta su vas uhvatili vijetnamski vojnici, silovali i pretukli. Posle par meseci, shvatili ste da ste iz te situacije ostali trudni. Rešili ste se nerođenog deteta i samim tim navukli neoprostivi greh. Bili ste svesni toga i prestali ste da budete oprezni u vašim izviđanjima. Jednog momenta kada ste hteli da što ekskluzivnije izvestite svoje čitaoce, vijetnamski vojnici su vas zarobili i ubili.
U ovom životu se trudite da duh i materiju, kao i racio i intuiciju, dovedete do savršenstva i kreativnosti. Dobili ste dar za umetnost i pisanje, kao i govorničku veštinu. Kao da vas i sada ne drži mesto, volite promene i putovanja. Takođe vas drže sećanja na prošli život, te pravite kombinacije šta bi bilo kad bi bilo, uvek dobro razmislite. Obratite pažnju na srce i vaša leđa, jer je to nešto što bi moglo da bude aspektovano, a tiče se vašeg zdravstvenog stanja.

696

Vi ste jedna od retkih osoba koja je imala javnu kuću u prošlom životu, a bila muškarac. Živeli ste u Holandiji. Javna kuća koju ste držali imala je mnogo lepih devojaka i žena. Imali ste posebne cene za device, a iste za ostale. Jedna od tih devojaka zaljubila se u vas. Iako ste bili sa njom, vi ste je maksimalno iskorišćavali da opslužuje i sve klijente kojih je bilo u zavidnom broju. Vremenom, devojka čiji ste vi bili izabranik, nije mogla više da podnese taj dvostruki život i počela je da vam prigovara. Njena velika ljubav je dostigla tačku kada to niste mogli da podnesete. Jedne noći, kada je bilo nevreme, ubili ste je tako što ste je ugušili. Tada ste se zarekli da više nikada nećete „petljati“ sa devojkama koje rade za vas.
U ovom životu vi imate beskrajno šarma. Veoma ste zatvoreni, iako o svima želite sve da saznate. Na neki način ste žrtva svoje porodice. Zahvaljujući karmi koju nosite, sem kad imate neki virus ili težu upalu, vi inače nemate temperaturu i ona iznosi od 37,2 do 37,5. Upravo, temperatura vas opominje na bolest, a vi plaćajući karmu, niste na to upozoreni.
U sledećem životu bićete sportista, vozač neke vrste automobila.

786

Jedan od važnih života za ovaj današnji, proživeli ste u Španiji i bili ste muškarac. U vreme najžešće Inkvizicije vi ste bili biskup. Imali ste nesreću da se zaljubite u lepu i mladu devojku koja je kao svaka dobra vernica, dolazila kod vas po savet. Iako je po kanonima vaše vere bilo zabranjeno opštenje sa ženama, vaša ljubav je bila jača. Devojka je već imala momka koga je ludo volela i nije prihvatala vaše ponude. Da biste joj se osvetili, proglasili ste je vešticom. Inkvizicija je osudila na smrt na lomači. Mnogo godina kasnije, vi ste se pokajali za učinjeno, šteta nije mogla da se ispravi.
Sada ste dobili izuzetnu moć intuicije i težite uvek ka ličnoj slobodi. I sada, kada vam nešto ne ide od ruke, a uložite mnogo truda, ta snaga zna da bude pomešana sa agresivnošću. Mogli biste da imate problema sa glavom, jer negde u sećanjima nosite grižu savesti prošlih života.
U sledećem životu bićete žena i bićete monahinja. Daće vam se da tek tada shvatite šta ste to uradili za vreme vašeg prošlog života u Španiji.

876

Za vas je u ovom životu važan upravo vaš prošli život koji ste proživeli u Egiptu. Bili ste pametna i učena žena. Imali ste svoju porodicu koja vas je volela i koju ste vi mnogo voleli. Razboleli ste se u tridesetpetoj godini života. Bolovali ste od neizlečive bolesti. Iako ste bili bogati, lek niste pronašli. Kada su bolovi postali neizdrživi, a bolest uzela maha, shvatili ste da to ne možete da izdržite. Rešili ste da se ubijete, i to ste uradili tako što ste se obesili.
U ovom životu do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Često dozvoljavate sebi da pobedi animalna priroda. Vodite računa o vašim zglobovima. Vaš telesni elektricitet je izražen. To je podsvesno i imate osećaj da se tako štitite od bolesti.
U sledećem životu bićete naučnik – istraživač.

966

Svoj prošli važan život proživeli ste u Rusiji. Bili ste žena, prelepa plemkinja. Imali ste divnog muža koji vas je obožavao, ali vi njega niste voleli. Zaljubili ste se u muževljevog rođaka koji vas nije hteo. To vaša sujeta nije mogla da podnese i kada je došao u posetu vašem mužu, vi ste mu u njegovo piće sipali otrov i tako ga lišili života. Niste osetili grižu savesti, niti ste se kajali. Budući da niste voleli muža, a niste našli ljubav, niste želeli da rađate decu. Krijući od svog muža, išli ste kod žene koja vam je ubijala začeti plod. U jednoj od tih „intervencija“ dobili ste sepsu i umrli.
U ovom životu imate problem sa organima za reprodukciju, kao i sa venskom cirkulacijom. Takođe ste dosta zatvoreni i ni sa kim ne delite svoje „tajne“.
U sledećem životu bićete neka vrsta vojnog lica.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   9/21/2011, 13:37

SEDMICE

Ljudi koji imaju u ličnom broju sedmicu, imali su više prošlih života vezanih za duhovnost. Neki od vas su bili duhovnici raznih vera, a najveći broj su bili i isposnici, tražeći veru koju nisu spoznali. Neke sedmice su svoj duhovni prošli život proživele na Tibetu. Neke sedmice su bile veštice ili ako su živeli u muškom rodu, razni vrači.

Zato su u ovom životu dobile veliku moć intuicije, jer čestice sećanja ne mogu i ne žele da zaborave „moći“ koje su nekada imale.
Vaša karma je da kroz duhovnost pomažete drugima, tako da bi svoja zanimanja trebali da prilagodite u tom pravcu.


167

Jedan od vaših važnih prošlih života za sadašnjost, proživeli ste na tlu današnje Italije. Bili ste žena i vaša lepota nije išla u korak sa veštičarenjem kojim ste se bavili. Za to vreme, koje je inače bilo mračno, vi ste napravili mnoga nedela. Za novac, a i iz lične osvete napravili ste mnogim ljudima pomor stoke. Onome koga ste voleli sebičnom ljubavlju, koji nije odgovorio na vašu strast, napravili ste da u bolesti, neoženjen proživi život. Svi su vas se plašili, a pogotovo lepe žene i devojke. Živeli ste jako dugo i pri kraju života ste spoznali svoja nedela. Pokajali ste se, ali prošlost niste mogli da vratite.

U ovom životu data vam je ta moć intuicije, ali i moć da upravljate otkrićima, naukom i svetlošću. Čuvajte se da slučajno u životu ne posegnete za magijom, pa ma kako ona naivna bila. Ne biste smeli ni šale radi da okrećete šolju, bacate karte ili bilo šta slično. Takođe, ne smete dozvoliti da vam to drugi rade u smislu gatanja.

U ovom životu vaš problem je venska cirkulacija i vremenom, sa godinama, možete imati problema sa bubrezima. Nemojte puno da razmišljate „šta bi bilo kad bi bilo“, već svoj život usmerite ka svetlosti.
Sledeći život doneće vam potpuno iskupljenje karme i bićete vrlo predani veri. Namenjeno vam je služenje veri u manastiru.


257

Za sadašnji život važan je vaš prošli život koji ste proživeli u Bugarskoj. Bili ste muškarac pravoslavne vere. Putovali ste po pravoslavnim zemljama, tako da ste jedno vreme živeli i u Srbiji. Vaše „zanimanje“ bilo je bogotražitelj. Tražeći veru koja vam je duboko bila u srcu, učili ste putujući od jednog do drugog manastira. Spoznaja veličine vere i Gospoda koji je uvek sa nama, za vas je bila azbuka. Niste od svoje sabraće krili svoja saznanja, niti ste držali u sebi tu ljubav koju ste imali za sve. Na svojim putovanjima ste pokupili sve ono najbolje što je moglo da vam se pruži. Vaše srce je bilo otvoreno za sva nova saznanja i nove molitve. Upokojili ste se u Gospodu u 85. godini života.

U sadašnjem životu ste dobili moć intuicije i dar šestog čula. Zbog celine informacija koje vaše ćelije sećanja nose, možete da imate manjih problema sa nervnim sistemom. I sada je vaš duh nemiran, traži promene i želju za putovanjima.
U sledećem životu bićete visoki sveštenik i završićete nedovršeno.

347

Svoj prošli život, koji je važan za ovaj sadašnji, proživeli ste u Americi. Bili ste muškarac i bili ste Indijanac. Već kao dete su vas spremali za vrača. Bili ste čuveni u svim plemenima po svojim moćima. Poznavali ste lekovitost biljaka i njihovu moć bolesti izlečenja. Koristili ste drevne rituale i celo pleme vas je podržalo. Kada su vas belci oterali u rezervat, vi ste bili jako tužni, ali ste hrabrili svoj narod da izdrži u miru i slozi.

U ovom životu su vam ostale tri osobine iz tog vremena. Dobili ste moć intuicije, dobar ste radnik; i pomažete svima kojima je pomoć potrebna. Vodite računa u ovom životu o vašim kostima i kolenu.
Sledeći život vam je namenio da budete poznati inženjer građevine. Bićete inovator i pronaći ćete novi vid gradnje, koji će i za to vreme u kome budete živeli, biti inovacija.

437

U prošlom životu ste živeli u Srbiji. Igrom sudbine i sticajem čudnih okolnosti, došli ste u Srbiju iz Rusije, u kojoj ste rođeni. Bili ste jedan od retkih ljudi koji je prenosio pravoslavnu veru. Voleli ste ljude isto onoliko koliko ste voleli veru. Trudili ste se da im na najbolji mogući način prenesete molitve koje su bile u vašem srcu, a i način kako da priđu veri. Živeli ste po svim pravoslavnim zakonima, u strogom postu, živeći od onoga što su vam dobri ljudi davali. Nije vas interesovao materijalni momenat, vaš život je bio vaša duhovnost i vaša glad, jedino glad za duhovnošću.

U ovom životu ste dobili dar predosećaja i dobro srce, kao i dobrog graditelja temelja. Obratite pažnju na vašu arterijsku cirkulaciju i na stopala. Probajte da apsolutno ne konzumirate alkohol, jer vam on može napraviti velike zdravstvene probleme.
U sledećem životu bićete iskusni pilot neke letilice.


527

Živeli ste mnogo života, ali jedini važan za sadašnji, proživeli ste na Korzici. Bili ste žena krupnih svetlih očiju. Vaše zanimanje bilo je višestruko. Kao babica porađali ste sve žene, bez obzira da li su bile plemkinje ili seljanke. Bavili ste se belom magijom i pomogli uvek kada je vaša pomoć bila potrebna. Mnoge koji su zaljubljeni, naučili ste kako da očuvaju svoju ljubav. Nikada niste pravili magiju protiv volje obe strane. Nije mogla da dođe devojka i da vas zamoli da uradite nešto da bi pridobila momka i obrnuto. Trudili ste se da očuvate samo ono što postoji. Putovali ste kroz celu zemlju i pomogli svakome za koga ste smatrali da mu je pomoć potrebna. Niste naplaćivali svoje usluge, zadovoljivši se onim što su vam davali.

U ovom životu ste dobili moć intuicije i šestog čula, ali i veliku želju za putovanjima. Nepravedno ste prijemčivi na negativnu energiju i u ovom životu ne umete da se branite od nje. Vodite računa o grudima, stomaku i probavi, jer to je nešto što bi moglo da vas muči tokom života.
U sledećem životu bićete poznati parapsiholog. Tada će parapsihologija biti priznata nauka. U sledećem životu će se završiti vaš karmički krug učenja.

617

Neće vam se dopasti kada budete pročitali šta vam je bio jedan od važnih života za sadašnji. Taj život ste proživeli u Africi. Ne možete da verujete, ali bili ste vudu vrač, i bili ste muškarac. Ljudi nisu mogli da vam plate ni sa čim, ako vi niste želeli da nešto odradite. Bili ste nemilosrdni prema svojim neprijateljima i nažalost, niste bili omiljeni među ljudima iz svoje okoline. Poznavali ste vudu magiju bolje nego iko u tom vremenu. Izvodili ste rituale koji su bili zapanjujuće precizni, kao i rezultati koje ste vi želeli.

U ovom životu ste dobili moć intuicije. Sada veoma dobro razmislite pre nego što bilo šta uradite. Takođe ste umetnička duša, te velikim delom i u ovom životu otplaćujete karmu iz tog vremena. Povedite računa o svom srcu, pogotovo ako je neko od predaka već imao srčane probleme. Takođe bi mogla da vas bole leđa, a to je odraz vremena iz prošlih života.
U sledećem životu verovali ili ne, bićete poznati policajac za suzbijanje kriminala.

797

Vi kao i kombinacija brojeva 977 vaš važan prošli život, proživeli ste na Tibetu. Bili ste, naravno, sveštenik. Poznavali ste sve tehnike i trave, čajeve za izlečenje najtežih bolesti. Imali ste prazne kelije. Pod je bio od kamena gde se ponegde provlačila koja travčica. Tu ste polagali svoje bolesnike i izgladnjivanjem uz razne čajeve, lečili. Sve ste ih izlečili i mnogima ste produžili život za deceniju i više. Sami ste živeli skromnim i duhovno posvećenim životom.

U ovom životu ste dobili dar intuicije, kao i moć predosećaja. Vi koji ste lečili nekada, nasledili ste neke bolesti svojih predaka. Kada vam se javi doza nervoze, probajte da pozitivno mislite, jer ne zaboravite da ste nekada bili osoba vredna divljenja.
U sledećem životu bićete lekar i zatvorićete krug karmičke otplate.

887

Vaš prošli život vezan je za Australiju. Bili ste među prvim doseljenicima koji su kročili na tle ovog kontinenta. Radili ste mnogo, stvorivši zavidno bogatstvo u kome niste uživali. Prvu crkvu na tlu Australije, napravili ste upravo vi. Bili ste stočar i sve što ste zaradili, uložili ste u gradnju više svetih mesta. Doveli ste nekoliko sveštenika iz drugih zemalja, koji su vršili bogosluženje. I dan – danas postoji jedna crkva koju ste vi sagradili i čiji ste ktitor bili čitavog vašeg tadašnjeg života.

U ovom životu dato vam je da kroz život do uspeha idete kroz veliku borbu i hrabrost. Čuvajte se, jer ta snaga zna da bude pomešana sa agresivnošću. Moć intuicije koju ste dobili, koristite da poboljšate svoj život, a nervozu koja se povremeno javlja, probajte da kontrolišete.
U sledećem životu ćete ponovo biti farmer i bićete veoma bogati.

977

Koliko god vam to zvučalo nemoguće, jedan od vaših važnih prošlih života, proživeli ste na Tibetu. Služeći svojoj veri, našli ste vremena i za humani rad. Bili ste stručnjak za poznavanje bilja. Od njega ste pravili čajeve za čije recepte ste samo vi znali. Vremenom ste naučili momka koji je došao u vaše redove, jer ste osetili da vam život na Zemlji neće biti dug. Umrli ste tiho jedne noći, kao što ste i živeli, sa osmehom na usnama. U času tadašnje smrti ste bili svesni da ste živeli ispravno i da je vaš posao tek započet.

U ovom životu ste dobili dar intuicije i moć predosećaja. Vaši snovi su vrlo interesantni kada ih se sećate, i ako naučite da ih tumačite, mogli bi da budu vizije budućnosti. Nervoza koja se povremeno javlja, ne treba da vas zabrinjava. Vaš problem sa zdravljem bi mogao da bude sa visokomoždanim funkcijama i zglobovima.
Sledeći život, verovali ili ne, biće vaš povratak na Tibet i dovršićete i usavršiti znanje kada ste prošli put živeli na istom mestu.
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
Sponsored content
PočaljiNaslov: Re: Karmička numerologija   

Nazad na vrh Ići dole
 
Karmička numerologija
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Mistika :: Astrologija :: Numerologija-
Skoči na: