Mistika

Svet izmedju
 
PrijemPortalČesto Postavljana PitanjaTražiKorisničke grupeRegistruj sePristupi
Pristupi
Korisničko ime:
Šifra:
Pristupi automatski pri svakoj poseti: 
:: Zaboravio sam šifru
Zadnje teme
» Knjiga MOCI
5/23/2013, 05:50 od dolorulori

» Snovoviđenja - Poruke Iz Drugog Svijeta
2/6/2012, 17:14 od bodomiere

» Teleportacija - Sad Ga Vidiš Sad Ga Ne Vidiš
2/6/2012, 17:12 od bodomiere

» Chat kod Grofa Drakule
10/2/2011, 19:00 od Atlantida

» Vjerovanje u sebe
10/2/2011, 18:54 od bodomiere

» Egzorcizam
10/2/2011, 18:35 od bodomiere

» Dobrodošli novi članovi
9/30/2011, 06:01 od Atlantida

» Hotel 626
9/30/2011, 06:00 od Atlantida

» Kuglaste Munje (Fantomi Oluja)
9/29/2011, 18:41 od bodomiere

Ko je trenutno na forumu
Imamo 1 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 1 Gost

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 9 dana 7/26/2013, 18:08
Ključne reči
CURRENT MOON
Počinjenici naj većeg broja tema
Atlantida
 
bodomiere
 
dolorulori
 
Teme naj viđenije
Urbane legende
Pravila foruma
Demoni (Iz knjige Demoni od Thomasa H. Knighta)
Život posle smrti
Nikola Tesla
Ljubavni horoskop 2011
Snovi na slovo - NJ
Slike NLO-a
Knjiga MOCI
Najmisterioznija knjiga na svietu

zezalica

zezalica


Delite | 
 

 Numerologija otkriva idealnog partnera

Ići dole 
AutorPoruka
Atlantida
Admin
avatar

Broj poruka : 253
Datum upisa : 17.09.2011

PočaljiNaslov: Numerologija otkriva idealnog partnera   9/21/2011, 13:40

Datum rođenja s velikom preciznošću oslikava vaš ljubavni karakter. Izračunajte lični broj i pogledate kako funkcionišete u ljubavi sa drugim brojevima i ko vam najviše odgovara za emotivne veze. Da biste izračunali svoj lični broj saberite sve cifre iz datuma vašeg rođenja i konačan zbir svedite na jednocifren broj. Na primer, za nekog ko je rođen 4. 8. 1990. sabraćete 4+8+1+9+9+0=31, 3+1=4.

KOMBINACIJE 1
1 i 1
Opa! Ove dve ličnosti nemaju običaj da čine ustupke. Svaka teži nezavisnosti, samostalnosti i boriće se da je osvoji. Sva ta silna energija poslužiće samo da se ustoliči autoritet. Ko će prvi popustiti?

1 i 2
Jedinica ima potrebu za osećajnošću, diplomatijom i nežnošću dvojke. Dvojci je potrebna odlučnost, dinamičnost i zaštita jedinice. Ako jedinica ne uništi dvojku, ako joj prizna kvalitete, oni će postići ljubavni sklad. U suprotnom, dvojka će snositi posledice.

1 i 3
U ovoj kombinaciji jedinica trasira put i nameće svoju volju trojci. Zauzvrat, trojka pruža otvorenost duha, kreativnost, veze ... Ovo je dinamičan i preduzimljiv par. Ako prijateljstvo ne nadvlada ljubav, čeka ih sreća.

1 i 4
Ova dva broja ne žive istim ritmom. Jedinica je aktivna, borbena. Četvorka ne voli kada se nešto brzo događa i to je uznemirava. Ova kombinacija je bolja za profesionalnu saradnju nego za ljubavne planove.

1 i 5
U njihovim grudima kada se sretnu odjekne prava eksplozija! Ljubav na prvi pogled - žestoka strast, luda ljubav. .. sve je moguće. Međutim, strast je ograničenog trajanja. Impulsivnost jedinice i potreba za nezavisnošću petice mogu da ovu vezu učine nepostojanom posle izvesnog vremena.

1 i 6
Svojevoljni karakter jedinice čini da se ona oduševi što će deliti život šestice, koja obožava da pruža drugome zadovoljstvo i dobro razume želje svog partnera. Sve će biti kao u bajci ako jedinica ne pretera u iskorišćavanju šestice.

1 i 7
Jedinica je predodređena za spoljni, a sedmica za unutrašnji život. Ovo je kombinacija komplementarnih tipova. Oni ne traže bezuslovno duboka osećanja, već život udvoje i ravnomernu podelu odgovornosti. Možda tu ima više prijateljstva nego ljubavi, ali veza će biti trajna.

1 i 8
Ove dve duše su prekaljene. Nije do kraja jasno ko tu dominira i ko određuje pravac. Ukoliko partnerima nije stalo do spoljnih manifestacija nežnosti i ljubavi sve će biti dobro. Ova kombinacija je, dakle, pogodnija za materijalnu i profesionalnu stranu nego za sentimentalnu.

1 i 9
Jedinici, realističnoj, samovoljnoj i poverljivoj, biće potrebni idealizam i originalne ideje devetke. U ovoj vrlo komplementarnoj kombinaciji materijalno i duhovno, ljubav i prijateljstvo moći će da se spoje.

KOMBINACIJE 2
2 i 2
Dvojke su rođene da dele ljubav i na tom polju savršeno se slažu. Biće im, međutim, teško da budu spokojne, da pruže zaštitu i smanje napetost. Jedinstvo je moguće naročito na profesionalnom planu i u prijateljstvu, ali u ljubavi nedostaje ravnoteža između intimne sreće i otvorenosti prema spoljnjem svetu.

2 i 3
U ovoj kombinaciji dvojka će pružiti trojki ljubav i mir, što je ovoj potrebno, a trojka će pokloniti dvojci svoj radoznali duh i polet.

2 i 4
Dvojka, kojoj je toliko potrebna ljubav, biće spokojna zahvaljujući dubokim, trajnim i pouzdanim osećanjima četvorke. One se razumeju, cene, žele. Samo, ko će učiniti prvi korak?

2 i 5
Nema nimalo sumnje da se ova dva broja privlače. Dvojka, međutim, neće nikada biti zaista mirna. U stvari, ona je više zavisna, a petica... nezavisna! Za one koji vole burne i zapetljane veze, ovo je dobra kombinacija.

2 i 6
Evo dva broja koja govore o ljubavi i harmoniji. Ona više ne mogu bez zajedničkog života, braka ... Ovo je postojana kombinacija, sačinjena od blagosti i nežnosti.

2 i 7
Najpre treba da znate da sedmica ne pokazuje lako osećanja, a dvojka to toliko želi... Što se tiče prijateljstva, ova dva broja se razumeju, ali im preti opasnost da zbog toga potisnu duboka osećanja.

2 i 8
Osmica voli da sve uzima u svoje ruke, a dvojka da bude u nečijim rukama. Odlično! U ovoj kombinaciji nema kontraindikcija. U svim oblastima života osmica će delovati, štititi, vladati, a dvojka će se baviti - ljubavlju.

2 i 9
Ovo je spoj dva emotivna tipa, dve vrlo različite imaginacije. Dok je dvojka okrenuta prema unutrašnjem životu para, devetka je okrenuta spoljašnjem svetu. Obije su krhke, nespokojne. Moguće je prijateljstvo između njih, ali je strastvena veza ređa.

KOMBINACIJE 3
3 i 3
Sličnosti se privlače. Ova dva broja se neće dosađivati u zajedničkom životu, jer komuniciraju vrlo dobro i dele svoj polet. To su dva drugara, prijatelja, ali na ljubavnom polju nedostaje postojanost koja bi štitila ovu vezu od vremena.

3 i 4
Ova dva broja nisu slična. Utoliko bolje! Koliko je trojka spontana i poletna, toliko je četvorka stabilna i obazriva. Sve je, dakle, moguće. Ako četvorka ne obuzda malo poletnost trojke i ako trojka ne unese previše izveštačenog u svoja osećanja, sve će biti dobro.

3 i 5
Ova kombinacija ne rađa mrzovolju. I jedno i drugo žele da se zabavljaju, da pujutu, da iskuse nešto novo. Ovim neparnim brojevima je potrebno razvijanje para, stalno poboljšavanje veze. Oni dele intelektualna, ljubavna i materijalna interesovanja.

3 i 6
Ova kombinacija znači da ste izvukli premiju! Plemenitost, sklad, ljubavno spokojstvo - sve je tu. Trojka i šestica imaju sve što je potrebno za potpunu ljubav. Bravo!

3 i 7
Ova veza na intelektualnom planu dobro funkcioniše. Na ljubavnom polju je mnogo teža situacija. Trojka teži da se iskaže, da se zabavlja, da otkriva, a sedmica je promišljena, povučena, tajnovita. Ako je životna radost trojke zarazna, sedmica će izići iz svoje ljušture. Inače, njihovi putevi će se razići.

3 i 8
Osmici je potrebna visina da bi upravljala situacijom, ali trojka ne podnosi silu. Na profesionalnom planu imaju šansu da postignu uspeh zajedno, ali im u ljubavi nedostaje blagost, nežnost i prepuštanje.

3 i 9
Slaganje na intimnom planu, zajednički poduhvati, mogućnost zajedničkog otkrivanja celog sveta: ova veza je sačinjena od davanja i pružanja, sjedinjenog srca i duše.

KOMBINACIJE 4
4 i 4
Brojka četiri je postojanost. Dve četvorke već čine nepokorenost. Teško da će ovaj par napredovati, da će se bogatiti novim željama i planovima ... Postojanost se može pretvoriti u tvrdoglavost i posesivnost.

4 i 5
Koliko su samo ova dva broja različita! Četvorka baš ne voli promene, a petica ih obožava. Četvorka se upušta u nešto tek posle zrelog razmišljanja, a petica prosto srlja! Ovom paru preti obostrano nerazumevanje.

4 i 6
Veza ova dva broja ima sve preduslove za uspeh. U stvari, oba govore o materijalnoj stabilnosti, osećajnom spokojstvu i ljubavnom skladu. Dugo će biti srećni i imaće puno dece.

4 i 7
Četvorka nije otvorena, sedmica još manje. To ih čini sličnim. Ne očekujte u ovom paru ljubavnu eksploziju i vatrenu strast, već pre iskrenost, razumevanje, osećajno spokojstvo.

4 i 8
Četvoka i osmica govore istim jezikom. Potrebna im je sigurnost na ljubavnom planu, ali i materijalni uspeh. Ko će biti vođa, a ko će sa punim poverenjem prepustiti drugome da ga vodi? Zajednički život (profesionalni ili bračni) će se ostvariti kada odrede zajednički cilj.

4 i 9
Ova dva broja se često, privlače. Kada četvorka, radna i disciplinovana, sretne devetku, idealistu, sanjara i samo sebi svojstvenog tipa, sve je moguće. Dopunjuju se ili će se samo sresti u prolazu.

KOMBINACIJE 5
5 i 5
Ova dva broja se odmah prepoznaju. Imaće priliku da podele čulnu želju, sklonost ka putovanjima, promenama i slobodi. Reč „sloboda“ je prava formula za ovu vezu. Da li, međutim, mogu ostati verni jedno drugom?

5 i 6
Šestica voli harmoniju, nežnost, trajnost i mirnoću. Petica voli svoju zavisnost. Ako šestica ne pati zbog ne postojanosti petice, a šestica zbog težnji petica da je „prišrafi“, onda je to moguće. Nije lako, ali je moguće.

5 i 7
Petica je dinamična i otvorena, a sedmica više usamljenički i povučen tip. Pošto su, međutim, obe nezavisne i originalne, to ih privlači. Pogodna veza za duhovno, intelektualno i profesionalno slaganje. Putovanja, otkrivanja, pustolovine ...

5 i 8
Petica je opčinjena autoritetom i željom osmice za uspehom. S druge strane, osmicu čudi živahnost i pustolovni duh petice. Privlačnost je obostrana i slažu se. Ipak, treba se plašiti trvenja. Ni jedno ni drugo ne trpe bilo kakvu zavisnost i ograničavanje.

5 i 9
Ova kombinacija je predodređena za snove, boemski život, putovanja, poduhvate... Ono što se činilo nemogućnim i neverovatnim to više nije. Naravno, ovaj par će doživljavati uspone i padove, preokrete i zastoje. Ko bi se, uz sve ovo, brinuo i o materijalnoj situaciji?

KOMBINACIJE 6
6 i 6
Ljubav, porodica i dom - to je njihovo obeležje. Oduševljavaju se stvaralaštvom i umetničkim poduhvatima. Da li je to, onda, savršenstvo? U potpunosti nije, jer će ponekad nastati problemi zbog neodlučnosti, emotivnosti ili nedostatka strogosti. Ljubav između šestica, u zatvorenom krugu, može usrećiti, ali i ugušiti.

6 i 7
Sjedinjavanje srca (šestice) i duha (sedmice) dobro. One će se razumeti i činiće ustupke, samo će se osećati prevarenima zato što ne mogu u potpunosti da komuniciraju. U stvari, šestici je često potreban neko drugi, a sedmici je ponekad potrebno da bude sama.

6 i 8
Graditi materijalno pre svega - to je deviza osmice. Osećanja pre svega - deviza je šestice. Dakle, baciće se na posao. Ako osmica malo zaboravi svoju potrebu za dominacijom i ako šestica ostane opčinjena moralnom snagom osmice, ova graditeljska igra će postati ljubav. U suprotnom, materijalno će nadvladati sentimentalno.

6 i 9
Šestica mašta o idealnoj ljubavi. Devetka idealizuje ljubav. Ovo je bogata i složena kombinacija jer su i jednoj i drugoj potrebni dokazi. Ako su sposobni da ih dovoljno pruže, ako postoji obostrano poverenje, doživeće fizičku i duhovnu ljubav.

KOMBINACIJE 7
7 i 7
Ovo je veza između dve zatvorene i usamljeničke ličnosti. Na polju prijateljstva, duhovnosti i profesije cene se i poštuju.

7 i 8
Kod sedmice se sve svodi na duhovni svet, a kod osmice na materijalni. Na poslovnom planu ovo jedinstvo je dobro, dopunjuju se. Na sentimentalnom, budući da osmica voli da dominira nad partnerom, a da sedmica teško podnosi zavisnost, nije baš ružičasto.

7 i 9
Šta povezuje ova dva broja? Svet ideja, duhovni život, potraga za jedinstvenim načinom života. Deliće intelektualne strasti, ali oprez: na polju ljubavi devetka je pravi idealista.

KOMBINACIJE 8
8 i 8
Autoritet, moć, ambicija - osmice govore o istom. Vole da osvajaju, hoće da uspeju, ukratko: energije i hrabrosti im ne nedostaje. Ipak, postoji opasnost da se više okrenu poslovima nego ljubavi. Veza je moguća pod uslovom da se manu takmičenja među sobom.

8 i 9
U ovoj vezi osmica daje devetki svoju energiju i ambiciju, a zauzvrat, devetka nudi nove ideje i imaginaciju. Na profesionalnom planu ova veza je plodna, ali na emocionalnom su im suviše smetaju različiti ciljevi.

KOMBINACIJE 9
9 i 9
Devetke su na istim talasnim dužinama i sa malo reči se slažu i na duhovnom, i na intelektualnom, i na običnom prijateljskom planu. Nežnost, čulnost i prepuštanje u ljubavi njih ne približava. Možda su već dalje od ljubavi?
blic.žena
Nazad na vrh Ići dole
http://mistika.darkbb.com
 
Numerologija otkriva idealnog partnera
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Mistika :: Astrologija :: Numerologija-
Skoči na: